ATT TÄNKA PÅ INFÖR EN FOTOGRAFERING HOS MIG!


____________________________________________________________________
Barn är alltid en fröjd att fotografera! Deras nyfikenhet, impulsivitet & livsglädje gör varje fotosession unik.

 


Tänk på att välja en tid som passar för just er familj. Barnen behöver ha ätit och sovit bra för att orka med fotosessionen.


Gör ingen stor grej av att ni ska fotograferas. Berätta för barnen att ni ska iväg och leka en stund och ha roligt tillsammans.


Barn är barn! Jag fångar era barn i leken, när de är i sin egna värld - fulla av nyfikenhet och förundran. Mitt största fokus är att föreviga äkta känslor.Önskar ni bilder av barn som sitter perfekt, tittar rakt in i kameran och ler ett överdrivet leende är jag fel fotograf för er.


En fotosession tar i regel 1 timme.


Jag fotograferar utomhus eller "hemma hos" enbart med befintligt ljus.


Min fotoutrustning är professionell och det bästa som finns på marknaden. Den hjälper mig att ta fantastiska bilder även i sämre ljusförhållanden - den tål även att utsättas för sämre väder.


En fotografering hos mig börjar på 2500:-, då ingår fotografering, retuschering, 12 mindre bilder i 10x15 eller 3 st förstoringar i 21x30 format. Önskar man högupplösta filer går det bra att välja ett paket där detta ingår. Vänligen hör av er för prisinfo.


Välj kläder som håller över lång tid. Tänk på att undvika grälla färger och brokiga mönster - det tröttnar man snabbt på att se. Jag rekommenderar att ni bär kläder efter årstid. Något som passar året om är jeanstyg, snyggt på både vuxna och barn. Ljusare pastelltoner och jordnära toner är något som håller över tid och det tar inte fokus från er som modeller.


Ta gärna med energipåfyllnad i form av squeezys eller dricka. Undvik godis och annat som barnen behöver tugga.

 

Tag gärna med favoritleksaken eller nallen. Inte bara tryggt för barnet utan också roligt att hamed på bild som fint minne. 

 

Om barnet blir sjukt, eller är trött: var vänlig ring och meddela detta snarast möjligt!  (0768 - 88 98 94).
_________________________________________________________________________________________________________HEMMA HOS!


Har ni ett magiskt smultronställe? Jag besöker er gärna!OUTDOOR!


Jag fotograferar enbart med hjälp av befintligt ljus. Det befintliga ljuset är mjukt och följsamt och ger varje porträtt en speciell glöd. Mulet väder? Oroa er inte, bättre ljus kan man inte få. 

GOLDEN HOUR!


Sommarkvällar bjuder in till " golden hour". När solen går ner blir ljuset mjukt och gyllene. Önskar ni fantastiska porträtt utöver det vanliga? Boka en kvällstid.


Copyright ©  By Mija - All Rights Reserved - 2020